KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGEK

A klasszikus oktatás alapjait, a prezentációs technikákat ötvözik a gyakorlati megtapasztalással. A képzéseket úgy építem fel, hogy a résztvevők azonnal hasznosítható gyakorlati ismereteket szerezzenek, mivel valamennyi elméleti ismeret átadását gyakorlatokkal segítem.

kommunikációs tréning30% ELMÉLET

kommunikációs tréning asszertív70% GYAKORLAT

A 30% elmélet és 70% aránya gyakorlat elegendő teret adnak az „AHA” élményre, gyakorlásra, elmélyítésre.

Ügyelek arra, hogy a tréningprogramok minél inkább befogadhatóak és élvezetesek legyen a jelenlévők számára. Ennek következtében a tréningjeim rövid tréneri prezentációk, egyéni és csoportos feladatok, gyakorlatok, valamint megbeszélések változatos sorozatából áll.

Igény szerint a kiválasztott képzés egy közös FŐZŐ CSAPATÉPÍTÉSSEL is fűszerezhető!

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING

TÉMAKÖREI

Asszertív kommunikáció

4 kommunikációs stílus
Az asszertív kommunikáció 4 alapja
Én közlés
Az értő figyelem

Konfliktuskezelés

Konfliktus haszna
Konfliktus kezelése
Ellenvetések kezelése

HOGYAN KÉSZÜLÖK FEL

A KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNINGEKRE?

A továbbképzést megelőzően 2-3 héttel felmérem a résztvevők jelenlegi kompetenciaszintjét, és a kapott információk alapján alakítom ki a tréning végleges forgatókönyvét és hallgatói anyagát. Ezen ismeretek birtokában választom ki a gyakorlatokat.

A megrendelő által meghatározott csoport létszámmal valósítom meg a tréningeket. Minimum 6, maximum 12 fő részvételét javaslom annak érdekében, hogy minden résztvevőnek biztosíthassam a maximális hatékonyságot, gyakorlási lehetőséget és tréneri figyelmet.

Célom, hogy partnereimnek, az igényeikhez igazodó, kiemelkedően magas színvonalú és szakszerű képzéseket, tréningeket nyújtsam, melyek hozzájárulnak üzleti terveik sikeres megvalósításához.

„Boldog az az ember, aki megtalálta a bölcsességet, és az az ember, aki értelmet kap. Mert több haszna van ennek, mint az ezüstnek, és nagyobb jövedelme, mint a színaranynak.”
(Példabeszédek könyve)